JARLE ANDHØY – berserkturene – alt de opplevde, alt de strevde, alt de så….

Denne friske ekspedisjonsgjengen, som kanskje skiller seg ut fra andre ekspedisjoner vi har sett på TV-skjermen med sin rett-frem-stil, har i alle fall gått rett hjem i stuene hos folk. Dette er et veldig engasjerende og levende foredrag som kan favne et bredt spekter av mennesker fra det kommunale og statlige, til privat og næringsliv. Alle får en kick av det…

Jarle Andhøy har levd og åndet for seiling omtrent siden han ble født og allerede som 18-åring seilte han alene rundt Kapp Horn. Siden det har han jobbet i marinen og kystvakten før eventyrlysten tok overhånd og ble en heltidsgeskjeft.

Et foredrag med Jarle er en beretning om Jarle Andhøys Berserkseilskole gjennom alt fra storm, stille farvann, mytteri og ramsalte naturopplevelser til flukt fra bevæpnete canadiske myndigheter i et av verdens tøffeste farvann. Det er også et foredrag om hvordan trekke i samme retning og få det beste ut av hver enkelt.

Det vil også være mulig å engasjere Jarle I lag med sin gode venn Alex Rosèn.

Når Jarle ikke er på tur med «Berserk», kan han ses som programleder for Sjøsprøyt på NRK, en TV-serie hvor Jarle sammen med ti ungdommer legger ut på tøffe seilturer og ekstreme naturopplevelser. Og vi skal selvfølgelig ikke glemme Tangerudgjengen i Tangeruddampen på TV Norge.