Sommerfest

LOUIS JACOBY – en mester i å kombinerer humor og alvor

2013 - et travelt år for Louis Jacoby. Først og fremst en lang prosess med innspilling av ny cd "Måneskinn". Men så har den fortjent fått gode terningkast og anmeldelser. Produsent er Lars Martin Myhre. Louis har også fått inn en ny dimensjon i sin musikk med sitt samarbeid med fantastiske Vigdis Wisur (se linken Flere artister).

Les mer

ELLING S. HEM – moromann og stemningsskaper

Trubadur og frontmann i partybandet fus!. I ca. 15 år har han spilt rundt på puber, events og diverse utesteder i nesten hele Norges land. Repertoaret består utelukkende av velkjente låter, og er veldig variert. Hem har ca. 250 låter å velge i. Han spiller ikke fra A til Å, men varierer alltid etter stemning, anledning og aldersspredningen på publikum.

Les mer

LARS MARTIN MYHRE -sterk låtskriver

I sin snart 40 år lange karriere som komponist, produsent, musiker og artist har han medvirket på rundt 50 plate-innspillinger, samarbeidet med utallige andre artister (bl.a: Arild Nyquist, Palle Mikkelborg, og Halvdan Sivertsen), mottatt fire Spellemann-priser og oppnådd et platesalg på nærmere 500 000 enheter.

Les mer

SOMMAREN ÄR KORT – fryktelig bra!

"Sommaren är kort" er en hyllest, et extremeparty av festmusikk- og show der svenske pop- og rock hits ruller mot deg som et ekspresstog. Bli med Eirikur Hauksson (Just for Fun, GP-finalen 2007 for Island)), Vigdis Wisur (Tribute to Eva Cassidy, Beat for Beat) og Stian Joneid (Beat for Beat, norske GP-finalen).

Les mer