TOM HUGO – flink artist med gode låter som får alle til å trives

”Tom Hugo er en humørspreder”, Hamar Arbeiderblad.

Fengende visepop – ekstremt radiovennlig og trivelig”, Østlendingen.

Stadig flere har blitt kjent med artisten Tom Hugo den siste tiden. Med singelen ”Open Up Your Eyes” fikk han en radiohit sommeren 2011, og året etter debuterte han både som albumartist og sanger i gullrekka på NRK (Beat for Beat 23.nov). Tom Hugo deltok i Melodi Grand Prix i 2013, og låta ”Det Er Du” har vært hyppig spilt på P1 denne våren.

Tom Hugo fokuserer på positive, fengende låter, og har et humør som smitter over på fleste forsamlinger. Som plateartist har han kontrakt i Tyskland og pendler mellom Hamburg/ Berlin og Oslo. I Norge var det først vinteren 2012 Tom Hugo for alvor trådde inn i rampelyset og fikk god dekning i media av debutplaten ”Sundry Tales” (God Morgen Norge, NRK Nitimen, P5, Side2, Nordlys, AN, Fedrelandsvennen etc.). På NrK P1 har han hatt 3 låter spillelistet de siste årene, og har vært ukens norske med to ulike låter på RadioNorge.

 Tom Hugo har spilt mange konserter og festivaler som soloartist i inn- og utland de siste årene, men har i tillegg en solid erfaring fra det private eventmarkedet. Etter nærmere et halvt tusen konserter de siste 10 årene, enten akustiske eller med bandet Radiojam, er det få popartister som kan matche eventerfaringen til Tom Hugo.

Driver han med skamløs publikumsfrieri? Å, jada. Allsang? Naturligvis. Sper han på med et par coverlåter for å løfte stemningen enda høyere? Selvfølgelig!

Hva kan så Tom Hugo passe til?

Et 8-12 minutters akustisk innslag med Tom Hugo passer perfekt som et friskt pust under en konferanse. Innslaget tilpasses oppdragsgiver/tema/firma. Tom Hugo funker også supert som innslag (40-60 min) på kveldstid, da gjerne som duo/trio med miks av egne låter og coverlåter med fokus på allsang.

For den beste festmusikken med dans og halloi anbefaler vi å booke coverbandet Radiojam (der Tom Hugo er en av vokalistene). Men Tom Hugo begynner også å bli flittig brukt som konferansier i lag med vokalhumoristen Henning Stranden. Sammen utfyller de hverandre og underholdningsverdien er stor, men så gjør de også grundig forarbeidet.

Sosiale medier: http://www.youtube.com/tomhugoofficial / www.facebook.com/tomhugo