“Skal vi danse”- konkurranse for firmaevents

16.05.2013 | Nyheter

Vi har den gleden av å fortelle at vi har innledet et samarbeid med Trine Dehli Cleve

Den stilfulle og alltid blide dommeren fra ”Skal vi danse”-programmet på TV2 har mye å by på. Hun kan lede små og store arrangement på både norsk og engelsk som konferansier. Og ikke minst – hun kan lage en intern dansekonkurranse for firmaevents der det enten plukkes ut par fra de ansatte og hvor Trine er instruktør og dommer. Eller hun har med seg profesjonelle dansepartnere som danner par med de ansatte.

Det vil selvfølgelig være behov for instruering på forhånd som ender i en uhøytidlig konkurranse på kvelden. Trine stiller i et internt dommerpanel og det gis poeng og kommentarer.
Dette er en populær aktivitet som skaper mye internt engasjement i bedriften. Ta kontakt med oss for en nærmere prat.

Du har nok sett henne på tv2 som den blide og alltid stilfulle dommeren på danseshowet «Skal vi danse?». Trine har vært meddommer i alle de 8 sesongene det populære programmet har blitt sendt.
Trine er tidligere toppidrettsutøver i sports dans/selskapsdans og har vunnet imponerende 4 VM gull, 5 EM gull, 3 kongepokaler og utallige NM titler. Hun har vært profesjonell dansepedagog siden 1989 og er lisensiert dansedommer på både internasjonalt og nasjonalt nivå.

Hun kan lede store og små arrangementer som konferansier eller som programleder, på norsk og på engelsk. Tidligere har Trine vært hyret inn til messer, julebord og byfester for å sette i gang festen.

Trine kan lage et «skal vi danse» event for kjøpesentre/ firmaer hvor hun dømmer, underviser og er programleder. Her kan hun ha med seg profesjonelle dansere som underholdning og som videre kan lære publikum/ansatte ulike danser som skal fremføres og bedømmes. Danserne kan også brukes som modeller/mannekenger ved moteshow.