Louis Jacoby

Visekunstneren og kåsøren Louis Jacoby hopper elegant over flosklene. Han er velsignet fri for belærende livsvisdom og oppskrifter på suksess. Likevel handler det om mangfold, om selvironi, om å bevege seg på ulike arenaer, om verdien i det enkle – om å komme ut av andedammen.

Han gir det et speilbilde av oss selv. Han spiller direkte på dine innerste strenger. I et spenn fra det vare lyriske til det vanvittige burleske og humoristiske tar han deg med inn i sin verden – som på sett og vis er vår alles verden og vår hverdag.

Folk ler seg fillete av hans underfundige kåserier og hans elleville ølviser – og de sitter med en klump i halsen når han gjennom sangene formidler bilder fra våre egne liv. Han når fram så det holder – med en solid porsjon humor og med verdier som du allerede setter høyt, men som du aldri har satt ord på seg selv.

Louis Jacoby benyttes stadig i næringslivssammenheng – kundearrangementer, seminarer, konferanser i tillegg til offentlige konserter. Organisasjoner og ulike institusjoner gjør også bruk av hans underholdning, og tilbakemeldingene er strålende og referansene mange.

Han behersker det som er mangelvare hos så mange entertainere – å gjøre tilhørerne en smule rikere i sjelen. Vi anbefaler på det varmeste kåsøren og trubaduren, Louis Jacoby.

PS! Flere og flere firmaer bruker dessuten Louis Jacoby til å skrive originalstoff i forbindelse med jubiléer og andre arrangementer.