En ny underholdningsduo er født!

16.05.2013 | Nyheter

«Det er nytt, det er friskt, det er annerledes og det er en braksuksess!”, skrev Fredrikstad Blad og terningen fikk 5 øyne.

Maria Mohn og Henning Stranden fikk kjemperespons på sitt sommershow ”Mysteriet vårs – en musikalsk huskestue”, spilt på Oscarteateret. Musikalsk lekenhet og ikke så rent lite galskap traff så det suste. Her fikk man saftige parodier, noen versjoner av kjente slagere man overhodet ikke kunne tenke seg fantes og duetter med overraskende vendinger.

Den musikalske og gjøglende Kjemien mellom de to hovedpersonene vitner om noe som vi kan få glede av i mange år fremover. Showet er nå tilpasset lukkede arrangement og events.

Maria og Henning har jobbet sammen i flere musikalske sammenhenger, bl.a. i bandet ”The Livin`Jazz Orchestra”. Ideen om å lage et show sammen har kommet til underveis. Begge har hatt litt ulik vinkling inn mot dette showkonseptet. Maria, med hennes sterke plassering i Idol 2011, hvor hun fikk enorm anerkjennelse for å tolke coverlåter på sin personlige måte, viser seg nå frem fra sider vi ikke visste om. Hun har nemlig et solid humoristisk talent.

Henning slo nærmest igjennom på et Beat for Beat-program, da han sang alle stemmene i megaslageren ”We are the world”. Han betegnes som en vokalhumorist med spesialitet i å gi kjente slagere helt nye og til tider hysteriske versjoner. Men i showet får vi også høre hvilken eminent sanger han er

Deres sommershow på Oscarteateret i Fredrikstad – ”Mysteriet vårs – en musikalsk huskestue”, fikk en usedvanlig sterk respons også fra folk i bransjen.

”Noe av det beste jeg har sett på en scene i Fredrikstad på mange år!” -Gusty Utterdahl, regissør og produsent av ”The show must go on” med Åge Sten Nilsen, samt The Voice og Gylne Tider på TV2.

Maria og Henning får her vist sin store musikalske bredde, men også deres humoristiske talent. Vi visste at Henning – ”Mannen med de tusen stemmer” – hadde flust av det, men Maria overrasket de fleste med saftige parodier på bl.a. Carola og Ingrid Bjørnov.

Showet bærer sterkt preg av musikalsk lekenhet og ikke så rent lite galskap. Vi treffer på alt fra Britney Spears og Shakira til Shaggy og Bjøro Håland. Og det er noen duetter med stor parodifaktor som bl.a. ”Mysteriet dej” og en overraskende slutt på Sarah Brightman og Andrea Bocellis – ”Time to say goodbye”. Det er også gjort plass til noen forrykende medley`er.