Alle tiders julebord!

07.09.2016 | Nyheter

Et vanvittig show med to av våre mest folkekjære skuespillere. Hallvard Holmen og Dennis Storhøi snur opp ned på det meste. Alle Tiders julebord handler om julebordet som «går åt skogen».

Det er gode tider i dobørstebransjen og tomannsforetaket «Lager & Engros.» møtes for å feire året som har gått. ”Dobørster er den nye oljen”, så direktøren for selskapet og hans lagersjef har fått det beste bordet i salen og legger ut på et heftig akevittmaraton. Her kommer de usminkede sannheter frem om politikk, damer, fordommer og dagsaktuelle temaer. Og selvfølgelig må lagersjefen si noe om hvordan direktøren burde drive bedriften.

Her vil alle kjenne seg igjen! Dessverre vil nok noen si. Men dette er en hylende morsom forestilling om et typisk julebordet hvor alt går helt og fullstendig over styr. Med seg på piano har de Bjørn Halstensen og en eminent kvinnelig vokalist som synger amerikanske juleschlagere.

Alle tiders julebord er forestilling laget av Adamseplene. Hallvard Holmen har spilt forestillingen med stor suksess og nå tar han med seg Dennis Storhøi. Manus blir skreddersydd til å passe sted/byen man er i.