Vi hjelper deg å booke danseband og dansemusikken du liker

Denne kategorien blir på mange måter en av grunnpilarene siden tilbudet er så variert og at dansemusikk av forskjellig art fremdeles er et naturlig innslag i et hvert arrangement. Derfor presenteres et rikt utvalg, men med den fellesnevner at alle takler et publikum med forskjellige aldere.

Musikksjangeren danseband

Dansebandmusikken kom til Norge fra Sverige, og sjangeren ble derfor tidligere ofte omtalt som «svensktoppar». Kulturhistorisk har sjangeren danseband sine røtter i britisk-amerikansk femti- og sekstitalls pop, men den har også tatt opp i seg trekk fra andre sjangre, som rock’n roll, tysk slagermusikk, countrymusikk, og tradisjonell folkemusikk.

 

For booking

Noen vil mer enn andre klare et yngre publikum, mens noen også har et godt tak på den eldre garden. Det blir til sist vår oppgave å formidle rett gruppe. Her er alle besetninger representert i alt fra one-man-band til storband, men kikk også gjerne på partyband-linken vår for å se noen av de du kan booke – Velg kategori og send oss en melding på hvem du ønsker deg.