En god konferansier sikrer
en vellykket aften

En konferansier til middagen som en del av underholdningen, er kanskje det som de siste årene er mer og mer benyttet. Vi kan booke og formidle kjente navn som Atle Antonsen, Jon Almaas, Anne Lindmo, Stian Blipp, Truls Svendsen, Johan Golden, Pernille Sørensen m.fl. og her presenterer vi flere dyktige artister som ofte engasjeres nettopp som konferansier.

Stor underholdningsverdi

Mye fordi konferansierene ofte har stor underholdningsverdi i seg selv og har sin bakgrunn som komiker og humorist. Faktisk er det mer og mer vanlig at konferansieren ER underholdningen for kvelden. De kommer inn flere ganger under middagen med korte innslag som har en klar underholdningsvinkling og som ofte er overgang til en taler eller annet innslag i selve programmet. Slik sett kan man tenke at man får mer valuta for pengene og en følelse av at underholdningen er med under hele seansen. Mange har også et litt lenger innslag mot slutten.

Planlegging

Det vil alltid være behov for et planleggingsmøte i forkant og annen kommunikasjon for at artisten kan sette seg inn i arrangørens virksomhet og eventuelle ønsker som skal forberedes til anledningen.

Men en konferansier er også ofte brukt til å holde tråden og retningen under den faglige delen i forbindelse med en konferanse eller et seminar. Dette også for å ha en lett humoristisk tone mellom foredrag eller annet.

I kombinasjon med humor

En konferansier kan bruke mange ulike former for underholdning og derfor er det mange artister som behersker formen og som passer ypperlig til det. Det kan være stand up, rollefigurer, parodier til og med buktaling og lommetyveri (!). Men ikke minst er musikalsk humor også blitt en ypperlig form som passer denne funksjonen. Musikk snakker alle språk, det løser opp stemningen og med humor i tillegg gir det et ekstra løft.